KAPCSOLAT

Szurka Kft
Székhely: 2225 Üllő, Hrsz: 0362/71
Telephely: 3528 Miskolc, Kisfaludy utca 70.
tel: +3646380195, 0646755718
írjon nekünk
Cégj.sz: 13-09-199893
Adószám: 11585556-2-13


Vásárlói tájékoztató

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

Az Szurka Kft (székhelye: 2225 Üllő,  helyrajzi száma 0362/71., adószám: 11585556-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-199893, cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszég Cégbíróság) vállalkozó, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. r.) alapján, elektronikus úton, távollévők között történő szerződéskötést megelőzően, az alábbiakról tájékoztatja a fogyasztókat:
A webáruházban megvásárolható termékek, szolgáltatások a SZURKA WEBÁRUHÁZ alatt lévő menüpontra kattintva listázhatóak, és megtekinthetőek a kapcsolódó leírásokkal, és az árakkal.

 

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. Cégadatok, Elérhetőségek:

2. A Webáruházban elérhető termékek megrendelésére vonatkozó információk

3. A megrendelőt megillető elállás joga és a szavatosságra vonatkozó tájékoztatás

3.1 A szerződés hatálya

3.2 Szavatosság, jótállás

3.3 Elállás joga

4. Szállítási módok

4.1 Személyes átvétel miskolci üzletünkben

4.2 GLS Futárszolgálat

4.2.5 Díjszabás

5. Fizetési módok

5.1 Utánvéttel

5.2 Előre utalással

5.3 Készpénz

6. A megrendelések feldolgozására és a megrendelt termékek szállítására vonatkozó információk

7. Vegyes rendelkezések

8. Mellékletek

1. Bevezetés

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

1.1 A szurka.hu domain név alatt elérhető Szurka Webáruházat (a továbbiakban: Webáruház), a Szurka Kft. (a továbbiakban: Üzemeltető vagy Szurka Kft.) üzemelteti és tartja fenn.

Cégadatok, Elérhetőségek:

Szurka Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. (Szurka Kft.)

 • Kapcsolattartó személy: Kiss Sándor
 • Székhely: 2225 Üllő,  helyrajzi száma 0362/71.
 • Telephely: 3528 Miskolc, Kisfaludy utca 70.
 • E-mail: szurka@szurka.hu
 • Adószám: 11585556-2-13
 • Cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 13-09-199893
 • szurka.hu Nyilvántartási szám: 2470/2012/B
 • Bankszámlaszám: 14100086-91082749-01000009
 • Telefonszám: +36-46/380-195
 • Faxszám: +36-46/755-718
 • Békéltető testület neve: Budapesti Békéltető Testület
 • Békéltető testület székhelye: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
 • Békéltető testület elérhetősége: Tel: (1)488-2131  E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

1.2 A Webáruház abból a célból jött létre, hogy a vásárlók az Interneten is vásárolhassanak a Szurka Kft. által forgalmazott termékekből. Webáruházon keresztül értékesített termékek kézbesítési címe csak Magyarországon lévő cím lehet.

1.2.1 A Webáruház szórakoztató játékok, játék és zenegépek, valamint azok tartozékaik, kiegészítőik és alkatrészeik kereskedelmével foglalkozik.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Akciós termékek; Serleg, Trófea, Kupa, Érem, Oklevél; Led égő, Ledlámpa, Led szalag; Indukciós lámpa; Ajándékok Póker, Darts, Biliár; Csocsó asztal, Asztalifoci; Póker, Pókerkártya, pókerasztal; Darts, Dartstábla, Dartstoll; Biliárd, Rex és Kellékek; Játék és nyerőgép alkatrészek; Játék és szórakoztató gépek; Érme és Bankjegy számlálók; Zenegép - alkatrész mikrofon; Használt termékek; Napelem

Ezeken belül számos alkategória van, amiket a baloldali menüsorra klikkelve tekinthet meg. A termékbővítés és szűkítés jogát fenntartjuk!

1.3 A jelen szerződési feltételek (ÁSZF) hatálya csak a Webáruház által értékesített termékekre, illetve a Webáruházban elérhetővé tett információkra terjed ki, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó távközlő eszköz (nyomtatvány, levél, sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, telefon, fax, SMS) használata útján kötött szerződésekre, és az azok alapján, illetve személyesen nyújtott szolgáltatásokra és értékesített termékekre nem.

1.4 Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) 4.§-a által előírt adatszolgáltatási kötelezettséget a Webáruház nyitóoldaláról elérhető „VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK” 1.1 Cégadatok rész tartalmazza, valamint a főoldalon elérhető „KAPCSOLAT” doboz.

1.5 A Webáruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, azokra a magyar jogszabályok vonatkoznak, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Üzemeltető nem iktatja.

1.6 A Szurka Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal részeinek vagy egészének on-line vagy off-line (beleértve grafikai elemek, szövegek, kép, hang- és videó multimédiás anyagok, valamint a hozzá kapcsolódó logók) felhasználása, újra szerkesztés, újra publikálása.

Vissza az oldal elejére.

2. A Webáruházban elérhető termékek megrendelésére vonatkozó információk

2.1 A Webáruházban megtalálható termékek, Webáruházon keresztül történő megvásárlásához előzetes regisztráció nem szükséges, elegendő a megrendelői űrlap szükséges mezőinek kitöltése. A megrendelés feladása kizárólag interneten keresztül, a http://www.szurka.hu webcímen lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni!

A Webáruházban közölt információk a Ptk. rendelkezései alapján ajánlattételi felhívásnak – és nem szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak – minősülnek. A Webáruházban elektronikus úton való megrendelés esetén következésképpen a Megrendelő minősül ajánlattevőnek.

2.2 A Webáruházban megtalálható termékek a Webáruházon kívül is megvásárolhatóak személyesen, a Szurka Kft. boltjában (címe: 3528 Miskolc, Kisfaludy utca 70.; Nyitva tartás: hétfőtől péntekig, 8:30-tól 16:30-ig, Üzletünk telefonszáma: +36-46/380-195).

2.3 A Szurka Webáruház  által forgalmazott termékek aktuális árait a Webáruház nyitóoldaláról elérhető oldalak tartalmazzák.

2.4 A Webáruházban feltüntetett termék árak bruttó fogyasztói árak, amelyek nem tartalmazzák a megrendelt termék magyarországi kézbesítési címre történő eljuttatásának költségét. A szállítási költség minden esetben a megrendelőt terheli.

2.5 Szurka Kft. nem vállal felelősséget a Webáruházban feltüntetett termékek rendelkezésre állása tekintetében.

2.6 A Webáruházban történő megrendelés elküldését követően a megrendelés megérkezését a Szurka Kft. 24 órán belül e-mailben visszaigazolja.

2.7 A Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Megrendelés megerősítése" gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. A Szurka webáruház minden érvényes rendelésnek rendelésazonosító számot ad, melyet rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a visszaigazolt, rendelésazonosítóval ellátott megrendelés érvényes.

2.8 A Webáruházban megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, azok eltérhetnek a valóságtól.

2.9 Hibásan leadott(adatbeviteli hiba), de még nem teljesített megrendelés esetén, ha észleli a hibát, kérjük mihamarabb értesítsen róla minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy mihamarabb korrigálni tudjuk azt, minden más esetben a 3.5 pontban leírtak az irányadóak.

Vissza az oldal elejére.

3. A megrendelőt megillető elállás joga és a szavatosságra vonatkozó tájékoztatás

3.1 A szerződés hatálya

Jelen szerződés (dokumentum) a megrendelés jóváhagyásával és visszaigazolásával, valamint a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg a Felek egymással szembeni követelése nem teljesül.

3.2 Szavatosság, jótállás

1. Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az Szurka Kft hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő…, de legfeljebb egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az Szurka Kft vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként

Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

» Jogszabályok:

45_2014_korm_VI_14_tol.pdf

2013_V_torveny.pdf

45_2014_korm_VI_14_tol.pdf

A termékhez mellékelt számla, egyben garancialevélként is funkcionál. Így annak megőrzése mindenképp szükséges a későbbi szavatossági jogok érvényesítéséhez.

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül a Szurka Kft. üzletébe is visszaküldheti a 3528 Miskolc, Kisfaludy utca 70. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át üzletünk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

3.3 Elállás joga:

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog

 • a termék átvételét követően,
 • vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően

14 naptári napon belül gyakorolható. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a Szurka Kft köteles 14 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni. A termék visszaküldésének költségén túl fogyasztót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási nyilatkozatot ide kattintva elérheti: elallasi_nyilatkozatminta.pdf

A kormányrendelet anyaga alkalmazandó az áruházunkban vásárolt termékekre.

Webáruház elállási jog gyakorlásának feltételei.

A termék megrendelésével a Fogyasztó és a Webáruház szerződést köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a Webáruház által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a Webáruház kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés).

A Fogyasztó a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat.

a)     termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától számított 14 naptári napon elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.

b)     szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, számított tizenöt munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig.

A Fogyasztó elállásra vonatkozó igényüket szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) és e-mailben jelenthetik be, az 1.1-es pontban említett elérhetőségeink bármelyikén.

A Fogyasztó írásban történő elállása esetén azt határidőben érvényesítettnek tekinti a Webáruház, ha a Fogyasztó a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

A Webáruház a Fogyasztó által kifizetett áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal, amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti, visszautalja az összeget a Fogyasztó által megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben a termék szállítási díjjal is terhelve volt, úgy abban az esetben a Webáruház köteles a termék kiszállítási költségét is a vásárló részére kifizetni.

A Fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Webáruház azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A Fogyasztó és a Webáruház eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

a)     szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a Webáruház a teljesítést a Fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b)     olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c)      olyan termék értékesítése esetében, amely a Fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a Fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

d)     hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e)     hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;

f)       szerencsejáték-szerződés esetében.

A Webáruház és a Fogyasztó a teljesítés időpontjában nem állapodnak meg. A Webáruház a szolgáltatás rendeltetéséből kétségtelenül megállapítható időpontban, ennek hiányában a Fogyasztó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek a Webáruházhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

A Webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, akkor erről a Fogyasztót haladéktalanul tájékoztatja, valamint a Fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. E kötelezettség teljesítése a Webáruházat nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

A Webáruház a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a 4. § szerinti elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Webáruházat terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással történő teljesítésről a Webáruház egyértelműen és pontosan tájékoztatja a Fogyasztót.

A Webáruház nem követelhet a Fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan terméket értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt, amelyet korábban a Fogyasztó nem rendelt meg.

A Fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a Webáruház ajánlatának - hallgatólagos - elfogadását.

Az elállási jog minden sérülésmentes termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Webáruházhoz.

Amennyiben a termékről felbontás után a csomagot szállító jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, ezt a csomagot szállító által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

A Webáruház üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.

A vásárlók elállásra vonatkozó igényüket szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) és e-mailben jelenthetik be.

Vissza az oldal elejére.

4. Szállítási módok

A megrendelő számára az alábbi szállítási módok állnak rendelkezésre:

4.1 Személyes átvétel miskolci üzletünkben

Termékek a Webáruház üzemeltetőjének üzletében személyesen, szállítási és csomagolási költségtől mentesen is megvásárolhatók.

Üzlet nyitva tartása:

 • Hétfő                          8:30   -         16:30
 • Kedd                          8:30   -         16:30
 • Szerda                       8:30   -         16:30
 • Csütörtök                   8:30  -          16:30
 • Péntek                       8:30   -         16:30
 • Szombat                    8:30   -         12:30
 • Vasárnap                              Zárva

4.2 GLS Futárszolgálat

A csomag kiszállítása a GLS Logisztikai Futárszolgálatával történik.

4.2.1 A csomag átvételekor a vevő köteles mindenkor ellenőrizni a csomag és a termékek sértetlenségét. Abban az esetben, ha sérülést lát, tapasztal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

4.2.2 A Csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akiről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.

4.2.3 Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

4.2.4 A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

4.2.5 Díjszabás: ----------------------- Csomagsúlya                                                   Szállítási költség


Miskolci üzletünkben, személyesen
0.00-500000.00 (tömeg) 0.00

GLS Futárszolgálat
0.00-1000.00 (tömeg) 1690.00

GLS Futárszolgálat
1001.00-5000.00 (tömeg) 1790.00

GLS Futárszolgálat
5001.00-15000.00 (tömeg) 1990.00

GLS Futárszolgálat
15001.00-30000.00 (tömeg) 2790.00

GLS Futárszolgálat
30001.00-100000.00 (tömeg) 12000.00

GLS Futárszolgálat
100001.00-300000.00 (tömeg) 15500.00

A kiszállítási költséget a rendszer automatikusan, a megrendelt termék(ek) súlyának összege alapján határozza meg.

A volumetrikus súly alapján, túlméretesnek nyilvánított termékek esetén pótdíj kerül felszámításra, amelynek összege a postaköltség 50%-a.

A volumetrikus súly kiszámítása a következőképp történik:

Volumetrikus súly (kg)=magasság (m) x szélesség (m) x hosszúság (m) x 250

Vissza az oldal elejére.

5. Fizetési módok

A megrendelő számára az alábbi fizetési módok állnak a rendelkezésére:

5.1 Utánvéttel

Csomagot kiszállító futárnak fizet - Utánvétes vásárlás esetén, a postaköltség mellé 350 forint utánvételi költséget számolunk fel! Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai alkalmazottnak (Futárnak) fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.

5.2 Előre utalással

Banki befizetéssel vagy átutalással fizet - Előre utalás esetén, Ön a megrendelt termék(ek) árát és a szállítási módhoz tartozó költséget bankszámlánkra, a Webáruház által emailben elküldött díjbekérő számla alapján eljuttatja. Amint megérkezett az összeg, az Ön által kiválasztott szállítási mód szerint járunk el.

Cégünk bankszámla száma: 14100086-91082749-01000009

Számlavezető intézet: Sberbank Zrt.

5.3 Készpénz

Üzletünkben-készpénzben fizet - Készpénzes vásárlás esetén, miskolci üzletünkben veheti át a megrendelt termék(eke)t, a megrendelés árának készpénzben történő kifizetése után. Ebben az esetben azonban a rendelés feladását követően időpont egyeztetésre is szükség van munkatársainkkal, hogy az átvételkor biztosan a miskolci raktárban legyen a megrendelt áru.

Vissza az oldal elejére.

6. A megrendelések feldolgozására és a megrendelt termékek szállítására vonatkozó információk

6.1 Megrendelések feldolgozása és postázása hétköznapokon történik, hétvégén a megrendelések feldolgozása szünetel. Az üzletünk a 6.2 pontban feltüntetett időpontokban érhető el.

6.2 Az üzletünk elérhetőségére vonatkozó adatok:

Üzlet nyitva tartása:

 • Hétfő.                          8:30   -   16:30
 • Kedd                           8:30   -   16:30
 • Szerda                        8:30   -   16:30
 • Csütörtök                    8:30   -   16:30
 • Péntek                        8:30   -   16:30
 • Szombat                     8:30   -   12:30
 • Vasárnap                             Zárva

6.3 A termékek megrendelése esetén a megrendelt termékeket a megrendelés beérkezésétől függően, lehetőleg aznap, de legkésőbb a 2. napon postára adjuk.

Vissza az oldal elejére.

7. Vegyes rendelkezések

7.1 A jelen ÁSZF hatálybalépésének időpontja 2011. 07.01. Az Üzemeltető fenntartja a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. Az ÁSZF módosítása esetén az Üzemeltető az új szerződési feltételeket közzéteszi a Webáruházon, és a Webáruház nyitóoldalán figyelmezteti a felhasználókat a szerződési feltételek módosulásáról és a hatályba lépés időpontjáról. A figyelmeztetés elmulasztása az új ÁSZF hatálybalépését nem érinti.

7.2 Az Üzemeltető a Webáruházon nyújtott szolgáltatások igénybevételét kizárólag jelen ÁSZF -ben meghatározott feltételek között biztosítja, azoktól való eltérés nem lehetséges.

7.3 Az Üzemeltető az „Adatvédelmi tájékoztatót” (A fájl megtekintéséhez szükséges ingyenes program innen tölthető le.) tekinti irányadónak az adatokkal kapcsolatos eljárásai során.

7.4 A Webáruház használatáról pontos leírást a „WEBÁRUHÁZ HASZNÁLTA” menüpont alatt talál.

Vissza az oldal elejére.

8. Mellékletek

1.sz. melléklet - A Szurka Kft. Általános Szerződési feltétele

2.sz. melléklet - A Szurka Kft. Adatkezelési tájékoztatója

3.sz. melléklet - 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

4.sz. melléklet - 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

5.sz. melléklet – 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről vonatkozó passzusai

6.sz. melléklet - 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

7.sz. melléklet - 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról

8.sz. melléklet - 1992. évi LXVI. törvény a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról

 

A pdf kiterjesztésű fájl(ok) megtekintéséhez szükséges ingyenes program innen tölthető le.

Vissza az oldal elejére.

 

YjRiY